Κεφτεδάκια με κιμά κοτόπουλο
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αβγό, το μείγμα μυριστικών και το αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα, σκεπασμένο με διάφανη μεμβράνη. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο. Καλή επιτυχία!
Όταν νοστιμίζουμε τα φαγητά μας με φρέσκα μυριστικά καλό είναι να θυμόμαστε ότι το άρωμά τους είναι πιο ήπιο από αυτό των ξερών και να προσαρμόζουμε την ποσότητα αναλόγως!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|