Πένες με κοτόπουλο

600 γραμμ. φιλέτο στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας,
κομμένο σε μικρούς κύβους
700 γραμμ. χοντροκομμένα πράσα
500 γραμμ. πένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
6 κ.σ. γάλα εβαπορέ με λίγα λιπαρά
2 κ.γλ. γλυκού πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι

Νόστιμες πένες με κομμάτια στήθος κοτόπουλο

 

Βράζουμε τις πένες σε ελαφρώς αλατισμένο νερό, τις κρυώνουμε και τις σουρώνουμε. Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε για 4-5 λεπτά με το λάδι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, την πάπρικα και λίγο αλάτι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας ελαφρά ώσπου να ψηθεί το κοτόπουλο. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ και ανακατεύουμε ελαφρά, ενώ έχουμε αποσύρει το τηγάνι μας από τη φωτιά. Αναμειγνύουμε το κοτόπουλο με τις πένες. Καλή επιτυχία!