Πρόσκληση Συνεργασίας

Είστε επαγγελματίας; Δραστηριοποιείστε στην εμπορία τροφίμων ή στον κλάδο της εστίασης;

Προσανατολισμένοι στην ποιότητα και πραγματοποιώντας συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή αυτό που υποσχόμαστε: Αγνό, Θρεπτικό και Νόστιμο Κοτόπουλο.
Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις, όχι μόνο με τους τελικούς καταναλωτές, αλλά και με τους συνεργάτες μας στη χονδρική, είτε πρόκειται για εταιρείες που δραστηροποιούνται στην πώληση τροφίμων είτε πρόκειται για επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης. Γνωρίζουν και αυτοί, όπως και εμείς, ότι, προσφέροντας σωστό προϊόν στους πελάτες τους, εξασφαλίζονται η ικανοποίησή τους και η επιστροφή τους στην επιχείρηση.

Εμπιστευθείτε τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας και εξασφαλίστε ικανοποιημένους πελάτες!

  • Επικοινωνήστε με τις ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΡΤΑΣ ΑΒΕΕ (τηλ. 26810 41585, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και ζητήστε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για την εταιρεία, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον σταθερό προσανατολισμό μας στην ποιότητα σε όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής, που αποδεικνύεται και από τις πιστοποιήσεις μας κατά ISO 22000/ΗΑCCP.
  • Επιπλέον, σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου μας στην Ανέζα Άρτας, προκειμένου να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία παραγωγής αλλά και για να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας, έτσι ώστε από κοινού να καταρτίσουμε ένα πλάνο συνεργασίας. Η πλήρης προϊοντική γκάμα, οι ανταγωνιστικές τιμές και η προσήλωσή μας στην ποιότητα αποτελούν εχέγγυα για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με απεριόριστα οφέλη!