Προωθητικές Ενέργειες

 

Σούπερ πασχαλινή προσφορά για τους πελάτες μας!

Αυτό το Πάσχα το φρέσκο, νωπό ολόκληρο Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας κοστίζει φθηνότερα! Ψωνίστε για το οικογενειακό τραπέζι και επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής των 2,99 ευρώ το κιλό. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 21.4.2012 για αγορές από τα ιδιόκτητα καταστήματά μας «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας». «Με υψηλή ποιότητα και τέτοια τιμή, εσείς… πόσα κοτόπουλα θα βάλετε στη σούβλα φέτος;»

Η προσφορά «επικοινωνείται» με ειδικές σημάνσεις (αφίσα) στα καταστήματα «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας», με banner σε Internet sites, καταχωρίσεις σε τοπική εφημερίδα και μέσω social media. 


Νέα σειρά φυλλαδίων συνταγών «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας στο Πιάτο»

Την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επιλέξαμε για τη δημιουργία και διανομή μιας νέας σειράς φυλλαδίων συνταγών, με γενικό τίτλο «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας στο Πιάτο». Έτσι, οι πελάτες των ιδιόκτητων καταστημάτων μας σε Ανέζα και Άρτα θα έχουν στη διάθεσή τους νέες συνταγές για μαγειρέματα με φαντασία, προκειμένου το απλό καθημερινό κοτόπουλο να μετατραπεί σε πιάτο υγιεινό και γευστικό, και οι μαγειρικές δημιουργίες τους με τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας να κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Για το πρώτο φυλλάδιο της σειράς επιλέχθηκαν δύο γιορτινές συνταγές: Γεμιστό κοτόπουλο με θυμάρι, ρίγανη και μήλα και Κοτόπουλο με κυδώνια (παραδοσιακή αρτινή συνταγή).

Δείτε ή κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο σε μορφή pdf.


«Γιορτινή Προσφορά: Ολόκληρο Κοτόπουλο 2,99 ευρώ!»

Μια ευχάριστη έκπληξη... οικονομίας επεφύλασσε για τους πελάτες των ιδιόκτητων καταστημάτων μας «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας» στην Ανέζα και στην Άρτα η περίοδος των Γιορτών, αφού έως και τις 7.1.2012 το φρέσκο νωπό Ολόκληρο Κοτόπουλο προσφερόταν στην ειδική τιμή των 2,99 ευρώ το κιλό (3,95 ευρώ η τιμή του εκτός προσφοράς). Η προσφορά «επικοινωνείται» με outdoor στα δύο καταστήματα, αφίσα σε επιτρεπόμενους δημόσιους χώρους και μέσω Inernet (social media).
 


 «Καλοκαίρι 2011 με προσφορές»

Από τις 15.7.2011 δύο εκπτωτικές προσφορές διαρκείας περίμενουν τους πελάτες των ιδιόκτητων καταστήματων μας «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας» στην Ανέζα και στην Άρτα. Η πρώτη απευθύνεται στην αρτινή οικογένεια και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων (-15% για οποιοδήποτε προϊόν, με την επίδειξη της κάρτας μέλους) και η δεύτερη στους επαγγελματίες της εστίασης (-15% για οποιοδήποτε προϊόν, με την έκδοση τιμολογίου). Η επικοινωνία των προσφορών έγινε με ανάρτηση αφισών (1, 2) στις προσόψεις των καταστημάτων μας και σε επιτρεπόμενους δημόσιους χώρους, καθώς και μέσω Inernet (διαφημιστικά banners & ανακοινώσεις στα social media).
 


«Αγορές ποιοτικές, έξυπνες και οικονομικές!»

«10% έκπωση σε κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μας!» ήταν το κύριο μήνυμα της προωθητικής ενέργειας που πραγματοποιήθηκε από τις 24.2.2011 έως τις 31.3.2011, με διανομή κουπονιών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και μέσω social media (facebook). Σύμφωνα με αυτή, με την επίδειξη του εκπωτικού κουπονιού οι καταναλωτές μπορούσαν να αγοράζουν οποιοδήποτε προϊόν «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας» με επιστροφή του 10% της αξίας άμεσα, στην τελική τιμή πώλησης. Η ενέργεια ξεκίνησε την Πέμπτη 24.2.2011 με διανομή κουπονιών & γευστικές δοκιμές προϊόντων στον χώρο του Carrefour (Κατάστημα λεωφ. Κρυστάλλη 49Γ, Άρτα).


«Άγιος Βασίλης έρχεται... στα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας!» 

Από τις 17.12.2010 μέχρι και τις 8.1.2011 μια ειδική εκπτωτική προσφορά περίμενε τους πελάτες του Καταστήματος Άρτας και του Πρατηρίου Ανέζας. Για όλες τις αγορές τους και κάθε είδος προϊόντος επωφελήθηκαν έκπτωσης 10%.Εταιρικό Έντυπο, «Κοτόπουλα από Χωριό!!!»

Ενημερωθείτε συνοπτικά για τις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ και τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας μέσα από το εταιρικό μας έντυπο.


«Άνοιξη Οικονομίας» στa Καταστήματα Άρτας, Ανέζας & Ραφήνας

Τον Απρίλιο του 2010, λίγο μετά το Πάσχα, πραγματοποιήσαμε προωθητική ενέργεια ειδικά για τους πελάτες του Καταστήματος Άρτας και των Πρατηρίων Ανέζας & Ραφήνας, με εκπτωτική προσφορά «Τώρα -10% σε όλα τα προϊόντα μας!» και κεντρικό μήνυμα «Άνοιξη οικονομίας!».


Χριστουγεννιάτικος μποναμάς, με διανομή εκπτωτικών κουπονιών

Από τον Δεκέμβριο του 2009 έως το τέλος του Ιανουαρίου 2010 πραγματοποιήσαμε προωθητική ενέργεια, με διανομή εκπτωτικών κουπονιών «Για κάθε αγορά σας αξίας 10€ σάς επιστρέφουμε 2€» και κεντρικό μήνυμα «Κοτόπουλα Αρτινά, όχι Ακριβά». Τα κουπόνια διανεμήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και στην Ανέζα, και οι πελάτες του Καταστήματος και του Πρατηρίου επωφελήθηκαν από την προσφορά. Ήταν ο δικός μας τρόπος να ευχηθούμε «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά», και να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς μας πελάτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.