Συκωτάκια κοτόπουλου στιφάδο
2 δισκάκια συκωτάκια Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
500 γραμμ. κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 ποτηράκι κόκκινο ξηρό κρασί
Ντοματοπελτές
Ελαιόλαδο
2 φύλλα δάφνη
Μπαχάρι
Αλάτι και πιπέρι
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια, και τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, κατά προτίμηση σε αντικολλητικό τηγάνι. «Σβήνουμε» με το κρασί και ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ, τον οποίο έχουμε διαλύσει σε λίγο νερό. Προσθέτετε τα καλά πλυμένα συκωτάκια, τα δαφνόφυλλα, το μπαχάρι, το πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί η σάλτσα με τα συκωτάκια για περίπου 30 λεπτά. Προς το τέλος αλατίζουμε το φαγητό και σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι ή τηγανητές πατάτες. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|