Κοτόπουλο στη λαδόκολλα

6 μπουτάκια Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 πράσινη πιπεριά πράσινη σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
1 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. μουστάρδα
200 γραμμ. κεφαλοτύρι Άρτας σε κύβους
4 κ.σ. ελαιόλαδο
¼ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1 κ.γλ. φρέσκια ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
6 μεγάλες λαδόκολλες
Σπάγκο
Μπουτάκια κοτόπουλο με πιπεριές στη λαδόκολλα



Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά, τη μουστάρδα, το τυρί, το λάδι, το κρασί, τα μυριστικά και αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε τη λεκάνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες, έτσι ώστε να μαριναριστεί το κοτόπουλο. Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο και ισομοιράζουμε τα υλικά. Πιάνοντας τις άκρες διαγωνώς κλείνουμε σε πουγκί κάθε λαδόκολλα. Δένουμε με σπάγκο. Τοποθετούμε τα έξι πουγκιά σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά. Καλή επιτυχία!