Κοτόπουλο στη λαδόκολλα
Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά, τη μουστάρδα, το τυρί, το λάδι, το κρασί, τα μυριστικά και αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε τη λεκάνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες, έτσι ώστε να μαριναριστεί το κοτόπουλο. Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο και ισομοιράζουμε τα υλικά. Πιάνοντας τις άκρες διαγωνώς κλείνουμε σε πουγκί κάθε λαδόκολλα. Δένουμε με σπάγκο. Τοποθετούμε τα έξι πουγκιά σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|