Κοτόπουλο στο τηγάνι με ταλιατέλες

2 φιλέτα στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
250 γραμμ. βρασμένες ταλιατέλες
2 αβγά
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 κ.σ. σάλτσα σόγιας (soya sauce)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κόλιαντρο
Αλάτι και πιπέρι

Χτυπάμε τα αβγά. Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. από το λάδι μας σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε συνεχώς, έτσι ώστε να σπάσει η ομελέτα μας (scrambled eggs). Τη βγάζουμε σε πιάτο. Συμπληρώνουμε τις υπόλοιπες 2 κ.σ. λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλο, τα οποία προηγουμένως έχουμε κόψει σε λωρίδες. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μπρόκολο. Aλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας. Μόλις είναι έτοιμα, προσθέτουμε τις βρασμένες ταλιατέλες, τα κομμάτια της ομελέτας, τη σάλτσα σόγιας και το κόλιαντρο. Τα γυρίζουμε μια-δυο φορές, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!