Φιλέτο κοτόπουλο με πιπεριές και μαύρο ρύζι
500 γραμμ. φιλέτο στήθος ή μπούτι Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας 250 γραμμ. ρύζι μαύρο ή ανάμεικτο 3 χρωματιστές πιπεριές 1 μεγάλη ντομάτα Ρίγανη Αλάτι και πιπέρι 5 κ.σ. ελαιόλαδο |
![]() |
Κόβουμε τα φιλέτα μας σε μπουκιές και τις πιπεριές σε λωρίδες. Τρίβουμε την ντομάτα στον τρίφτη ή τη λιώνουμε στο μπλέντερ. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πιπεριές. Ανακατεύουμε για να μην κολλήσει και μόλις μαραθούν οι πιπεριές προσθέτουμε τον ζωμό ντομάτας, πιπέρι και ρίγανη. Ανακατεύουμε. Αφήνουμε 5 λεπτά περίπου στη φωτιά και στο τέλος αλατίζουμε δοκιμάζοντας. Παράλληλα βράζουμε το ρύζι μας. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|