Κοτόπουλο με βότκα
600 γραμμ. στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας |
![]() |
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, το ροδίζουμε στο τηγάνι με το βούτυρο και το σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού. Σκεπάζουμε για ένα λεπτό και το βγάζουμε από το τηγάνι. Διαλύουμε τον κύβο με νερό ζεστό και ρίχνουμε τον ζωμό στο τηγάνι μαζί με τη μουστάρδα, την παρμεζάνα και τη βότκα. Ψήνουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα αυτή, που το σκεπάζει, σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρουμε με πένες ή ραγκατόνι, γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|