Κινέζικη κοτόσουπα με καλαμπόκι
2 φιλέτα στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
2 φλιτζάνια καλαμπόκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομένα
1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. σησαμέλαιο
1 lt ζωμό κοτόπουλο
1 αβγό
1 κ.σ. κορν φλάουερ
Αλάτι
Ψιλοκόβουμε τα φιλέτα και τα σοτάρουμε στο σησαμέλαιο μαζί με το σκόρδο. Ρίχνουμε τον ζωμό, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και λίγο αλάτι. Πολτοποιούμε το καλαμπόκι στο μπλέντερ, το προσθέτουμε στη σούπα και τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά. Διαλύουμε το κορν φλάουερ σε 2-3 κ.σ. κρύο νερό και το ρίχνουμε στη σούπα. Ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Χτυπάμε το αβγό και το ρίχνουμε σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς. Σερβίρουμε αμέσως. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|