Κοτόπουλο ριγανάτο

1 δισκάκι φιλέτο στήθος ή μπούτι Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας της επιλογής σας
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2-3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Μουστάρδα
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες

Τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και στη συνεχεία το κοτόπουλο ώσπου να ροδίσει. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πιπεριά, τη ρίγανη, 3 ποτήρια νερό και αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ύστερα από 20 λεπτά χαμηλώνουμε αρκετά τη φωτιά και όταν στα 45 λεπτά ακόμη περισσότερο και το αφήνουμε για ένα τέταρτο ακόμα. Το φαγητό μας, δηλαδή, σιγοψήνεται (σε μεσαία έως χαμηλή φωτιά) για μία ώρα, ώσπου το κοτόπουλο να πιει όλα τα υγρά και να λιώνει στο στόμα. Καλή επιτυχία!