Το κοτόπουλο του φοιτητή

2 μπούτια Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
4 κ.σ. σάλτσα σόγιας (soya sauce)
1 μικρό ξερό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
χυμό μισό λεμονιού
Φρεκοτριμμένο πιπέρι

Σε ένα πιρέξ βάζουμε το κοτόπουλο και το μαρινάρουμε με τη σάλτσα σόγιας, το λεμόνι, το κρεμμύδι και το σκόρδο για δύο ώρες περίπου. Κατόπιν προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το ψήνουμε μαζί με τη μαρινάδα του στο γκριλ για 30-40 λεπτά. Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες. Καλή επιτυχία!