Κοτόπουλο παστιτσάδα
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο ελαφρά. Σβήνουμε με κρασί, ανακατεύουμε τον ντοματοπελτέ σε λίγο νερό και τον προσθέτουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το βούτυρο, τα μακαρόνια και το τυρί. Βάζουμε και το μισό νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου μιάμιση ώρα, προσθέτοντας και το υπόλοιπο νερό. Οταν γίνει το κοτόπουλο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και σε χωριστή κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια. Τα στραγίζουμε, σερβίρουμε στα πιάτα, πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι, ζεσταίνουμε το βούτυρο και το χύνουμε ζεστό στα μακαρόνια. Σερβίρουμε πάνω και το κοτόπουλο. Στολίζουμε με λίγο μαϊντανό. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|