Κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα

4 φιλέτα στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας 
2 κ.σ. ελαιόλαδο 
4 σκελίδες σκόρδο 
2/3 κούπας κρέμα γάλακτος 3% λιπαρά 
220 γραμμ. λιαστή ντομάτα 
220 γραμμ. κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες 
1 κούπα φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος 
1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι καγέν 
4 κούπες βρασμένες πένες
Κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα

 

Σε αντικολλητικό σκεύος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά. Μόλις το κοτόπουλο κοκκινίσει προσθέτουμε το σκόρδο και ένα λεπτό αργότερα την κρέμα γάλακτος light. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές, τη λιαστή ντομάτα, τον βασιλικό και το πιπέρι. Αφήνουμε τα υλικά μας να βράσουν για 20-25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρουμε τις βρασμένες πένες και περιχύνουμε με τη σάλτσα της λιαστής ντομάτας. Καλή επιτυχία!