Χειροποίητες κοτοκροκέτες

1 ολόκληρο Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
250 γραμμ. σαλάμι και ζαμπόν,
ανάμεικτα και κομμένα σε πολύ μικρά κομμάτια
2 βραστά αβγά (προεραιτικά)
3 φρέσκα αβγά
150 γραμμ. φρέσκο βούτυρο
2 κ.σ. αλεύρι
100 γραμμ. τριμμένο κασέρι
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι και πιπέρι

Σπιτικές κοτοκροκέτες σκέτη νοστιμιά!

 

Βράζουμε το κοτόπουλο, το ξεκοκαλίζουμε και το κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε τα αλλαντικά και, αν θέλουμε ή έχουμε, 2 αβγά βρασμένα και ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά μας. Ροδίζουμε το αλεύρι με το βούτυρο για 3-4 λεπτά. Το προσθέτουμε στο μείγμα του κοτόπουλου μαζί με το κασέρι, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και τα 3 αβγά. Ανακατεύουμε το μείγμα μας με ξύλινη κουτάλα. Παίρνουμε κουταλιές από τη ζύμη και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Καλή επιτυχία!