Κοτόπουλο με ελιές και σέλινο
1 ολόκληρο Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας, σε μερίδες
Ένα βαθύ πιάτο πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσια
1 σέλινο κομμένο σε κομμάτια
3 ώριμες ντομάτες
1 ποτήρι άσπρο κρασί
Βράζουμε τις ελιές να ξεπικρίσουν. Πετάμε το νερό στο οποίο τις βράσαμε. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σε ελαιόλαδο και ψήνουμε με τις ελιές και το σέλινο, την ντομάτα και το κρασί. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|