Κοτόπουλο Βηρυτού

1 ολόκληρο Κότοπουλο Ανέζας Άρτας, σε μερίδες
1/4 κ. γλ. από τα εξής μπαχαρικά: κανέλλα, κίμινο, σαφράν, γαρίφαλα, πιπέρι καγέν, κάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι
Σκόρδο
1 κ.σ. αλεύρι
1 κεσέ στραγγιστό γιαούρτι
Λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε μία κουταλιά αλεύρι και τα μπαχαρικά. Τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Βάζουμε το κοτόπουλο, το γυρίζουμε μια-δυο φορές, προσθέτουμε το γιαούρτι και χυμό λεμονιού. Αφήνουμε να σιγοψηθεί το φαγητό μας. Καλή επιτυχία!