Εύκολη τάρτα με κοτόπουλο
Βράζουμε το κοτόπουλο και μόλις κρυώσει το «μαδάμε». Προσθέτουμε τα τυριά, το μπέικον, τις πιπεριές (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία πράσινη και μία κόκκινη για πιο ωραία εμφάνιση), το αλάτι, το πιπέρι και τέλος τα αβγά (χτυπημένα). Σε λαδωμένη ταρτιέρα ή ταψάκι ή πιρέξ τοποθετούμε το φύλλο σφολιάτας, το οποίο θα πρέπει να καλύπτει μέχρι τη μέση περίπου τα τοιχία του σκεύους και απλώνουμε σε αυτό τη γέμισή μας. Προσθέτουμε την μπεσαμέλ και διπλώνουμε προς τα μέσα το φύλλο από τα τοιχία, ώστε να μην ξεχειλίσει η κρέμα. Τέλος, ρίχνουμε επάνω το βούτυρο σε μικρά κομμάτια. Ψήνουμε για μία ώρα περίπου σε μέτριο φούρνο (170 βαθμούς Κελσίου) μέχρι να πάρουν χρώμα η σφολιάτα και η μπεσαμέλ. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|