Εταιρική Υπευθυνότητα

Μέτρα προστασίας από τον Covid-19

Καθημερινή μέριμνά μας είναι κάθε επίσκεψή σας στα καταστήματα «Κοτόπουλα Ανέζας» να είναι απολύτως ασφαλής. Το προσωπικό μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα φροντίσει για την πιστή τήρηση των κανόνων υγειονομικής προστασίας, στο πλαίσιο της άριστης εξυπηρέτησής σας.

Στα καταταστήματά μας λαμβάνουμε αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας:


  • Η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.
  • Η καθαριότητα γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια και ισχυρά απολυμαντικά, ενώ αντισηπτικά υγρά είναι διαθέσιμα.
  • Προσφέρουμε τακτική ενημέρωση από τον Ιατρό Εργασίας στο προσωπικό για τα μέτρα προφύλαξης και ατομικής υγιεινής, ενώ ενημερώνουμε τους πελάτες για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ με ανάρτηση ανακοινώσεων στις εισόδους των καταστημάτων - η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο εσωτερικό για πελάτες και προσωπικό.
  • Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες μας, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία και ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Ακόμη, παρέχουμε τη διευκόλυνση στους πελάτες μας να δίνουν την παραγγελία τους μία ημέρα πριν και να εξασφαλίζουν έτσι τον μικρότερο δυνατό χώρο παραμονής στα καταστήματά μας κατά την παραλαβή της (Γραμμή Εξυπηρέτησης 26810 41585, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Σας ευχαριστούμε που τηρείτε τους κανόνες προσωπικής προστασίας και υγιεινής!