Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλο με φέτα, ντοματίνια και ελιές
Προετοιμάζουμε τα φιλέτα μας, κόβοντας κάθε στήθος στα δύο. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο. Μόλις κάψει προσθέτουμε το κοτόπουλο, το σκόρδο, τα μπαχαρικά, αλάτι και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει καλά το κοτόπουλό μας. Σβήνουμε με χυμό λεμονιού, κατεβάζουμε από τη φωτιά και το βγάζουμε σε πιάτο. Σε βαθύ μπολ βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στα δύο, τις ελιές, 2 κ.σ. λάδι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε. Τα ρίχνουμε στο τηγάνι που μαγειρέψαμε το κοτόπουλο, σοτάρουμε για 3 λεπτά να μαλακώσουν τα ντοματίνα και προσθέτουμε ξανά τα φιλέτα κοτόπουλο. Μόλις βγάλουν τα ζουμάκια τους, πασπαλίζουμε με τη σπασμένη με το πιρούνι φέτα και τον μαϊντανό. Δεν τα αφήνουμε πολύ στη φωτιά για να μη λιώσουν. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|