Κρεμένιο κοτόπουλο
Ανακατεύουμε τα καρυκεύματα: αλάτι, τσίλι, κρεμμύδι, σκόρδο και πιπέρι καγέν. Πουδράρουμε με το μείγμα το κοτόπουλο κι απ' τις δυο πλευρές. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ψήνουμε τα φιλέτα μας μέχρι να γίνουν, περίπου 8 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνουμε κι άλλο τη φωτιά. Βράζουμε 5-7 λεπτά, μέχρι να μελώσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το κοτόπουλο και τη σάλτσα πάνω από μακαρόνια. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|