Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φράουλες
1 φιλέτο Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας Για το ντρέσινγκ: 4 κ.σ. ελαιόλαδο |
![]() |
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ της σαλάτας χτυπώντας όλα τα υλικά σε ένα σέικερ ή στο μπλέντερ. Αμέσως μετά ψήνουμε το φιλέτο κοτόπουλου στη σχάρα, αφού το αλατοπιπερώσουμε. Μόλις κρυώσει λίγο το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το αγγούρι σε φέτες κατά μήκος. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε για 15 λεπτά και μετά τις ξεπλένουμε με κρύο νερό. Στήνουμε τη σαλάτα μας βάζοντας στην μέση της πιατέλας τα φρέσκα φύλλα σπανάκι. Στη μία άκρη βάζουμε τις φέτες του κοτόπουλου, δίπλα το αγγούρι και σκορπίζουμε γύρω και επάνω από τα υλικά μας τις φράουλες. Αν είναι μεγάλες τις κόβουμε στα δύο. Περιχύνουμε το ντρέσινγκ και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|