Κοτόπουλο με πράσινο μήλο
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές λεπτές λωρίδες. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι ή wok και προσθέτουμε 2 κουταλιές σησαμέλαιο. Προσθέτουμε τα μικρά κομμάτια κοτόπουλο και ψήνουμε για 1 λεπτό. Μόλις το κοτόπουλο αρχίσει να ψήνεται, σβήνουμε, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το μήλο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σιγοψήνουμε για ακόμη 5 λεπτά και προσθέτουμε τα κομμάτια του μήλου. Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα, μαζί με ρύζι ή κινέζικα noodles.
- Οι λάτρεις του πιο καυτερού φαγητού μπορούν να χρησιμοποιήσουν μερικές καυτερές πιπεριές. Όσοι αγαπούν τον ανανά, μπορούν να προσθέσουν μερικά κομμάτια φρέσκου φρούτου αντί για το μήλο.
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|